Main Article Content
Article Details
Czarniecka-Skubina E., Nowak D.[2012]: Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. System śledzenia ruchu i pochodzenia żywności jako narzędzie zapewnienia bezpieczeństwa konsumentów. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, ss. 21-24.
PN-EN ISO 22000:2006 - System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności.
PN-EN ISO 22005:2007 - Identyfikowalność w Łańcuchu Pasz i Żywności.
PN-EN ISO 9000:2006 - System Zarządzania Jakością – terminy i definicje.
PN-EN ISO 9001:2009 - System Zarządzania Jakością – wymagania.
Rábade L.A., Alfaro J.A.[2006]: Buyer – supplier relationship’s influence on traceability implementation in the vegetable industry. J. Purchasing & Supply Management nr 12/2006.
Rozporządzenie nr 178/2002/WE z 28 stycznia 2002r.
Śliwczyński B. [2008]: Gwarancja bezpieczeństwa w łańcuchu dostaw żywności. Przemysł Spożywczy nr 7/2008.
Sokołowski G. [2005]: Traceability – nowe wymagania prawa unijnego. Przemysł Spożywczy nr 7/2005.
Downloads
- Elwira Laskowska, Rynek gruntów rolnych w Polsce na tle rynku europejskiego , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 14 Nr 3 (2014)
Możesz również Rozpocznij zaawansowane wyszukiwanie podobieństw dla tego artykułu.
- Anna Walaszczyk, Wiktor Radziński, Zarządzanie ekologicznymi gospodarstwami rolnymi w Polsce – badania własne uzupełnione o przykłady międzynarodowe , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 16 Nr 3 (2016)
- Anna Walaszczyk, Jarosław Redzisz, Implementacja Dobrej Praktyki Rolniczej, studium przypadku , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 12 Nr 4 (2012)
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.