Main Article Content
Article Details
Drożdż J. [2009]: Liderzy przetwórstwa produktów zwierzęcych. Przemysł spożywczy 3.
Górna J., Ankiel-Homa M., Matuszak-Flejszman A. [2008]: The influence of information about Food Safety Management System on purchase decisions of individual consumers. Journal of Agribusiness and Rural Development.
Górna J. [2007]: Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności. [W:] Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem wyrobów. Teoria i praktyka. Wyd. II zmienione. W. Łuczka-Bakuła (red.). Wydawnictwo „Prodruk”, Poznań.
Kowalska J. [2006]: Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a system GMP, GHP, HACCP. Wydawnictwo ODDK, Gdańsk.
Michalski B. [2002]: Konkurencyjność polskich przedsiębiorstw wobec wyzwań globalizacji oraz przyszłego członkowstwa w Unii Europejskiej – próba oceny. [W:] Internacjonalizacja i globalizacja przedsiębiorstwa i gospodarki. T. 2. Rymarczyk J.(red.). WAE, Wrocław.
Sarpalius-Matuszkiewicz D., Korc G. [2004]: Program Wspierania Biznesu II. Certyfikacja w Polsce. Związek Rzemiosła Polskiego.
Szczepaniak I. [2008]: Ocena rozwoju konkurencyjności polskich producentów żywności po integracji z Unią Europejską. Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, Warszawa.
Urbaniak M. [2009]: Skuteczność wdrożenia systemów zarządzania w sektorze spożywczym. Problemy Jakości 4.
Ustawa z 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia. [2006]. Dz. U. nr 171, poz. 1225.
Downloads
- Arkadiusz Niedziółka, Uwarunkowania rozwoju agroekoturystyki w województwie małopolskim , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 8 (2009)
Możesz również Rozpocznij zaawansowane wyszukiwanie podobieństw dla tego artykułu.
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.