Main Article Content
Article Details
Avermaete, T., Viaene, J. (2002). On Innovation and Meeting Regulation - the Case of the Belgian Food Industry. DRUID Summer Conference on “Industrial Dynamics of the New and Old Economy - who is embracing whom?”.
Brewi, D.G., Monchuk, D.C., Partridge, M.D. (2009). Examining the Adoption of Product and Process Innovations in the Canadian Food Processing Industry. Canadian Journal of Agricultural Economics, 57(1), 75-97. (Crossref)
Dobiegała-Korona, B. (1996). Strategia rozwoju Polski a innowacyjność. Gospodarka Narodowa, 5, 12-16.
Gellynck, X., Kühne, B. (2008). Innovation and collaboration in traditional food chain networks. Journal on Chain and Network Science, 8(2), 121-129. (Crossref)
Kiełbasa, M. (2015). Przyszłość sektora rolno–spożywczego w Polsce w odniesieniu do stanu obecnego. Progress in Economic Sciences, 2, 228.
Kühne, B., Vanhonacker, F., Gellynck, X., Verbeke, W. (2010). Innovation in traditional food products in Europe: Do sector innovation activities match consumers’ acceptance? Food Quality and Preference, 21(6), 629-638. (Crossref)
Röhr, A., Lüddecke, K., Drusch, S., Müller, M.J., Alvensleben, R.V. (2005). Food quality and safety––consumer perception and public health concern. Food Control, 16(8), 649-655. (Crossref)
Schumpeter, J. (1960). Teoria rozwoju gospodarczego. PWN, Warszawa.
Tellis, W.M. (1997). Introduction to Case Study. The Qualitative Report, Volume 3, Number 2, July. (http://www.nova.edu/ssss/QR/QR3-2/tellis1.html).
Wasilewski, M., Wasilewska, A., Bezat, A. (2010). Innowacyjność przedsiębiorstw przetwórstwa rolno-spożywczego: stan wiedzy i kierunki dalszych badań. Zeszyty Naukowe SGGW Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 82, 103-114.
Downloads
- Anton Bezkorovainyi, Sebastian Jarzębowski, Innovative Clusters Development: Polish Experience for Ukraine while Building Triple Helix Ecosystem in Agribusiness , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 16 Nr 4 (2016)
- Sebastian Jarzębowski, Analiza łańcucha dostaw produktów mlecznych w kontekście zanieczyszczenia środowiska , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 13 Nr 3 (2013)
- Sebastian Jarzębowski, Efficiency of Meat Processing Enterprises in Terms of Supply Chain Organization , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 13 Nr 4 (2013)
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.