Main Article Content
Article Details
Chyłek E. [2011]: Forum Wysokiego Szczebla ds. Poprawy Funkcjonowania Łańcucha Dostaw Żywności. Przemył Spożywczy tom 65 nr 7/8.
Data & trends of the European Food and Drink Industry.[2006-2010]. [Tryb dostępu:] http://www.aijn.org/file.handler?f=juicy-news%2FCIAA%20Data%20and%20Trends%202011-27-05.pdf. [Data odczytu: maj 2012].
DG Enterprise and Industry. Food industry. EU market. [2006-2010]. [Tryb dostępu:] http://ec.europa.eu/enterprise/sectors/food/eu-market/. [Data odczytu: maj 2012].
Fooddrink Europe. [2006-2010]. [Tryb dostępu:] www.fooddrinkeurope.eu. [Data odczytu: maj 2012].
Knap-Stefaniuk A. [2010]: Innowacje a konkurencyjność przedsiębiorstw. Zarządzanie zmianami. Biuletyn POU nr 5.
Ministerstwo Gospodarki. Portal promocji eksportu. [2010]. [Tryb dostępu:] http://www.eksporter.gov.pl/Default.aspx. [Data odczytu: maj 2012].
Przemysł spożywczy w Polsce. [2008]. R. Urban (red.). ING Bank Śląski S.A., Warszawa.
Szymańska A. [2009]: Konkurencyjność unijnego przemysłu rolno-spożywczego. Agencja Rynku Rolnego. Biuletyn Informacyjny nr 9.
Downloads
- Piotr Szajner, Ocena wpływu likwidacji kwot mlecznych na konkurencyjność polskiego mleczarstwa w kontekście teorii ekonomii , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 12 Nr 2 (2012)
Możesz również Rozpocznij zaawansowane wyszukiwanie podobieństw dla tego artykułu.
- Anna Żelazowska-Przewłoka, Przemysł spożywczy krajów Unii Europejskiej w latach kryzysu gospodarczego 2007-2011 , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 13 Nr 2 (2013)
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.