Main Article Content
Article Details
Colby S. [2006]: Nutrition market and the worldwide obesity epidemic. Proceedings of the Allied Academies International Conference. New Orleans. 12-15.04.2006. www.ars.usda.gov. [Access: June 2012].
Gajek A. [2007]: Wykorzystanie marketingu żywieniowego w działaniach marketingowych firm przemysłu spożywczego. MST SGGW (typescript)
Mieczkowska M., Panfil-Kuncewicz H [2011]: Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne na opakowaniach produktów spożywczych. Przemysł Spożywczy. 65. 54-56.
Rejman K., Borowska A. [2009]: Wykorzystanie marketingu żywieniowego w budowaniu przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstw spożywczych. [w:] Juchniewicz M. (red.): Czynniki i źródła przewagi konkurencyjnej. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski. Olsztyn. 161-166.
Rejman K., Halicka E. [2008]: Wykorzystanie marketingu żywieniowego na rynku innowacyjnych produktów spożywczych. [w:] Adamowicz M. (red.): Innowacje i innowacyjność w sektorze agrobiznesu. Tom II. Rodzaje innowacji. Wydawnictwo SGGW. Warszawa. 91-101.
Regulation (EC) No 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority and laying down procedures in matters of food safety. [Access: July 2012].
Regulation (EC) No 1924/2006 of the European Parliament and of the Council of 20 December 2006 on nutrition and health claims made on foods. Internet. http://eur-lex.europa.eu. [Access: June 2012].
Regulation (EU) No 1169/2011 of the European Parliament and of the Council of 25 October 2011 on the provision of food information to consumers, amending Regulations (EC) No 1924/2006 and (EC) No 1925/2006 of the European Parliament and of the Council, and repealing Commission Directive 87/250/EEC, Council Directive 90/496/EEC, Commission Directive 1999/10/EC, Directive 2000/13/EC of the European Parliament and of the Council, Commission Directives 2002/67/EC and 2008/5/EC and Commission Regulation (EC) No 608/2004. Internet. http://eur-lex.europa.eu. [Access: June 2012].
Regulation (EU) No 432/2012 of 16 May 2012 establishing a list of permitted health claims made on foods, other than those referring to the reduction of disease risk and to children’s development and health. [Access: July 2012].
Wierzejska R. [2012]: Informacje żywieniowe na opakowaniach produktów spożywczych – podejście konsumenta. Przemysł Spożywczy. 66. 43-45.
Downloads
- Monika Krukowska, European Investors and Land Acquisitions in Sub-Saharan Africa , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 13 Nr 4 (2013)
Możesz również Rozpocznij zaawansowane wyszukiwanie podobieństw dla tego artykułu.
- Agata Szczebyło, Ewa Halicka, Małgorzata Jackowska, Krystyna Rejman, Analysis of the Global Pulses Market and Programs Encouraging Consumption of This Food , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 19 Nr 3 (2019)
- Ewa Halicka, Joanna Kaczorowska, Krystyna Rejman, Changes in EU Food Supply and the Activities of the European Platform for Action on Diet, Physical Activity and Health , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 18 Nr 4 (2018)
- Krystyna Rejman, Grzegorz Ganczewski, Aleksandra Prandota, Karolina Zabłocka, The Possibility of Food Consumption Improvement by Reducing Food Wastage in the Households in Poland , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 16 Nr 4 (2016)
- Krystyna Rejman, Ewa Halicka, Barbara Kowrygo, Sustainable Diet and Changes in Food Consumption in Chosen European Union Countries , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 14 Nr 4 (2014)
- Ewa Halicka, Krystyna Rejman, Fruit and vegetable promotion programs in the European Union , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 1 (2007)
- Aldona Borowska, Krystyna Rejman, Organizacja rynku pierwotnego owoców na przykładzie rejonu grójeckiego , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 4 (2008)
- Jan Górecki, Ewa Halicka, Human and social capital in agricultural and rural development (Polish experiences) , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 6 (2009)
- Ewa Halicka, Implementation of CAP programs aimed at increasing the consumption of fruit, vegetable and milk products in Polish schools , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 11 Nr 3 (2011)
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.