Main Article Content
Article Details
FAO [2011]: Final Report of International Scientific Symposium Biodiversity and Sustainable Diets United Against Hunger, 3-5 Nov. 2010, FAO, Rome. http://www.fao.org/ag/humannutrition/biodiversity/ meetings/en/
FAOSTAT [2014]: Food Balance Sheets [Available at:] http://faostat3.fao.org/faostat-gateway/go/to/home/E
WWF-UK [2011]: Livewell: a balance of healthy and sustainable food choices. [Available at:] http://assets.wwf.org.uk/downloads/livewell_report_jan11.pdf
Meadows D.H., Meadows D.L., Behrens W., Randers J. [1973]: Granice wzrostu. PWE, Warszawa
EIPRO [2006]: Environmental Impact of Products (EIPRO). Analysis of the life cycle environmental impacts related to the final consumption of the EU-25. Main report. Technical Report EUR 22284 EN, European Commission Joint Research Centre (DG JRC). [Available at:] http://ftp.jrc.es/EURdoc/eur22284en.pdf
European Commission DG ENV - Directorate C [2011]: Final Report – Preparatory Study on Food Waste. Technical Report - 2010 – 054. European Communities, Brussels.
WRAP [2009]: Household Food and Drink Waste in the UK. Report prepared by WRAP, Banbury.
Guyomard H., Darcy-Vrillon B., Esnouf C., Marin M., Momot A., Russel M., Guillou M. [2011]: Eating Patterns and Food Systems: Critical Knowledge Requirements for Policy Design and Implementation. INRA, France, Paris, based on: Smil, V.: Feeding the World: A Challenge for the 21st Century. The MIT Press, Cambridge, MA 2000.
Vermeir I., Verbeke W. [2006]: Sustainable food consumption: Exploiting the consumer “attitude – behavioral intention” gap. J Agr Environ Ethic,19: 169-194.
Downloads
- Dorota Kozioł-Kaczorek, Characteristics Determining a Market Value of an Agricultural Real Estate with use of Multiple Correspondence Analysis , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 14 Nr 4 (2014)
Możesz również Rozpocznij zaawansowane wyszukiwanie podobieństw dla tego artykułu.
- Agata Szczebyło, Ewa Halicka, Małgorzata Jackowska, Krystyna Rejman, Analysis of the Global Pulses Market and Programs Encouraging Consumption of This Food , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 19 Nr 3 (2019)
- Ewa Halicka, Joanna Kaczorowska, Krystyna Rejman, Changes in EU Food Supply and the Activities of the European Platform for Action on Diet, Physical Activity and Health , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 18 Nr 4 (2018)
- Krystyna Rejman, Grzegorz Ganczewski, Aleksandra Prandota, Karolina Zabłocka, The Possibility of Food Consumption Improvement by Reducing Food Wastage in the Households in Poland , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 16 Nr 4 (2016)
- Monika Kołodziejczyk, Barbara Kowrygo, Urzędowe kontrole zafałszowań środków spożywczych w świetle obowiązującego prawa żywnościowego , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 5 (2008)
- Cezary Barszczewski, Barbara Kowrygo, Poakcesyjne zmiany w ofercie handlowej produktów na polskim rynku żywnościowym, przykład oliwy z oliwek , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 11 Nr 1 (2011)
- Barbara Kowrygo, Marta Krasnodębska, Wpływ akcesji Polski do Unii Europejskiej na produkcję surowców żywnościowych i ich wykorzystanie , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 7 (2009)
- Ewa Halicka, Krystyna Rejman, Fruit and vegetable promotion programs in the European Union , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 1 (2007)
- Jan Górecki, Ewa Halicka, Human and social capital in agricultural and rural development (Polish experiences) , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 6 (2009)
- Aldona Borowska, Krystyna Rejman, Organizacja rynku pierwotnego owoców na przykładzie rejonu grójeckiego , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 4 (2008)
- Monika Kołodziejczyk, Barbara Kowrygo, Działania organizacji rządowych na rzecz zapewnienia odpowiedniej jakości produktów na przykładzie ryb i ich przetworów , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 2 (2007)
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.