Main Article Content
Article Details
DG SANTE (2018a). https://ec.europa.eu/health/nutrition_physical_activity/platform_en (Accessed: Aug. 2018)
DG SANTE (2018b). https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/nutrition_physical_activity/docs/platform_ members_en.pdf (Accessed: August 2018).
Elmadfa, I. ed. (2009). European Nutrition and Health Report. Forum of Nutrition, 62. (Crossref)
EPAD database (2018). http://ec.europa.eu/health/ph_determinants/life_style/nutrition/platform/database/dsp_.
ESS (2018). FAO Economic and Social Development Department. Food Balance Sheets http://www.fao.org/economic/ess/fbs/en/ (Accessed: June 2018).
FAOSTAT (2018). Food Balance Sheets: http://www.fao.org/faostat/en/#compare (Accessed: August 2018)
Hendriksen, M, van Raaij, J., Geleijnse, J., Breda, J, Boshuizen, H. (2015). Health Gain by Salt Reduction in Europe: A Modelling Study. PLoS One 10(3). (Crossref)
Kloss, L., Meyer, J., Graeve, L., Vetter, W. (2015). Sodium intake and its reduction by food reformulation in the European Union – A review. NFS Journal, 1, 9-19. (Crossref)
Madelin, R. (2006). Diet, Physical Activity and Health: EU Action. CIAA Congress, Brussels. In: Halicka E., Rejman K., Kowygo B.: European Food and Drink Industry activities aimed at encouraging consumer healthy choice in: Kowrygo B. ed. (2008): Challenges and perspectives for the European food market, WULS, Warsaw, 25-36. search.cfm?CFID=477551&CFTOKEN=92149766&jsessionid=08a8a4388a4e 3307ca323c21537117b7b130TR (Accessed: July 2018).
SSDT (2018). https://health.gov.ie/wp-content/uploads/2016/10/INTRODUCING-A-TAX-ON-SUGARSWEET ENED-DRINKS-FINA.pdf (Accessed: August 2018).
Tremmel, M., Gerdtham, U-G., Nilsson, P., Saha, S. (2017). Economic Burden of Obesity: A Systematic Literature Review. International Journal of Environmental Research and Public Health, 14(4), doi: 10.3390/ijerph14040435. (Crossref)
Walls, H.L., Cornelsen, L., Lock, K., Smith, R.D. (2016). How much priority is given to nutrition and health in the EU Common Agriculture Policy? Food Policy, 59, 12-23. (Crossref)
Downloads
- Agata Szczebyło, Ewa Halicka, Małgorzata Jackowska, Krystyna Rejman, Analysis of the Global Pulses Market and Programs Encouraging Consumption of This Food , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 19 Nr 3 (2019)
- Krystyna Rejman, Grzegorz Ganczewski, Aleksandra Prandota, Karolina Zabłocka, The Possibility of Food Consumption Improvement by Reducing Food Wastage in the Households in Poland , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 16 Nr 4 (2016)
- Krystyna Rejman, Ewa Halicka, Barbara Kowrygo, Sustainable Diet and Changes in Food Consumption in Chosen European Union Countries , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 14 Nr 4 (2014)
- Joanna Kaczorowska, Innowacyjna działalność produktowa polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 7 (2009)
- Ewa Halicka, Krystyna Rejman, Fruit and vegetable promotion programs in the European Union , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 1 (2007)
- Jan Górecki, Ewa Halicka, Human and social capital in agricultural and rural development (Polish experiences) , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 6 (2009)
- Aldona Borowska, Krystyna Rejman, Organizacja rynku pierwotnego owoców na przykładzie rejonu grójeckiego , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 4 (2008)
- Ewa Halicka, Implementation of CAP programs aimed at increasing the consumption of fruit, vegetable and milk products in Polish schools , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 11 Nr 3 (2011)
- Joanna Kaczorowska, Wpływ rozszerzenia Unii na działalność polskich przedsiębiorstw w obszarze rozwoju i opracowywania nowych produktów żywnościowych , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 4 (2008)
- Krystyna Rejman, Ewa Halicka, Sylwia Walkowska, Application of Nutritional Marketing Tools in Press Advertisements , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 13 Nr 4 (2013)
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.