Main Article Content
Article Details
Klimczuk B. [2007]: Skutki reformy rynku cukru w Europie. [W:] Alternatywne wykorzystanie buraka cukrowego w świetle reformy rynku cukru. A. Artyszak i Z. Wyszyński (red.). Wydawnictwo Wieś Jutra, Warszawa.
Nowakowski M. [2007]: Przebieg reformy rynku cukru w UE. [W:] Konferencja naukowo-techniczna STC „Postęp w uprawie buraków i w gospodarce surowcowej”. Zakopane 21–22.05.2007.
Podlaski S. [2007a]: Paliwo z buraków. Farmer 5, ss. 30–32.
Podlaski S. [2007b]: Burak cukrowy jako surowiec do produkcji biopaliw. [W:] Konferencja pokampanijna STC Warszawa 22–23.02.2007.
Polski Cukier. [2007]. http://www.polski-cukier.pl/index.php?strona=148&wiecej=888
Portal Unii Europejskiej. [2007]. http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=
Rzeczpospolita 15 maja 2007. [2007]. B 2.
Słodzik nie taki słodki. [2007]. Rzeczpospolita 24 maja 2007, B 8.
Downloads
- Tomasz Rokicki, Wpływ akcesji Polski do Unii Europejskiej na produkcję żywca jagnięcego , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 2 (2007)
Możesz również Rozpocznij zaawansowane wyszukiwanie podobieństw dla tego artykułu.
- Arkadiusz Artyszak, Wpływ reformy rynku cukru w Unii Europejskiej na wyniki handlu cukrem w Polsce , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 13 Nr 3 (2013)
- Arkadiusz Artyszak, Zmiany na rynku cukru w Polsce po integracji z UE , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 10 Nr 1 (2010)
- Arkadiusz Artyszak, Następstwa trzech lat obowiązywania reformy rynku cukru w UE , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 8 (2009)
- Arkadiusz Artyszak, Rynek cukru w UE po drugim roku reformy , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 4 (2008)
- Arkadiusz Artyszak, Zmiany w produkcji cukru w Polsce na tle Unii Europejskiej w pierwszej dekadzie XXI wieku , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 13 Nr 1 (2013)
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.