Main Article Content
Article Details
Mroczek R., 2011, Wydajność pracy w polskim przemyśle spożywczym [w:] R. Mroczek (red.), Procesy dostosowawcze polskiego przemysłu spożywczego do zmieniającego się otoczenia rynkowego (1), seria Program Wieloletni 2011-2014, nr 4, IERiGŻ-PIB, Warszawa, s. 33-34.
Roczniki Eurostatu 2001-2011.
Roczniki Statystyczne GUS, Warszawa, 2001-2010.
Tereszczuk M. 2012, Ocena rozwoju przemysły spożywczego w Polsce na tle krajów Unii Europejskiej [w:] R. Mroczek (red.), Procesy dostosowawcze polskiego przemysłu spożywczego do zmieniającego się otoczenia rynkowego (2), seria Program Wieloletni 2011-2014, nr 35, IERiGŻ-PIB, Warszawa, s. 100-102.
Downloads
- Anna Wróbel, Stanowisko Indii w negocjacjach rolnych WTO , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 13 Nr 2 (2013)
Możesz również Rozpocznij zaawansowane wyszukiwanie podobieństw dla tego artykułu.
- Robert Mroczek, Rynek mięsa w Polsce w dobie koronawirusa SARS-Cov-2 , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 20 Nr 3 (2020)
- Robert Mroczek, Ubój rytualny w Polsce – wybrane aspekty , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 17 Nr 1 (2017)
- Mirosława Tereszczuk, Rynek mięsa wieprzowego w Polsce w obliczu afrykańskiego pomoru świń (ASF) , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 18 Nr 3 (2018)
- Mirosława Tereszczuk, Robert Mroczek, Wydajność pracy i koncentracja produkcji w polskim przemyśle spożywczym na tle krajów UE-28 , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 18 Nr 1 (2018)
- Robert Mroczek, Pozycja przemysłu spożywczego w łańcuchu żywnościowym w Polsce na przełomie XX/XXI wieku , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 18 Nr 4 (2018)
- Robert Mroczek, Regionalne zróżnicowanie produkcji i konsumpcji mięsa na świecie w latach 2003-2015 , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 16 Nr 3 (2016)
- Robert Mroczek, Sektor mięsa czerwonego w Polsce po przystąpieniu do UE , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 7 (2009)
- Robert Mroczek, Konkurencyjność produktów polskiego rolnictwa po wejściu do UE , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 2 (2007)
- Robert Mroczek, Determinanty i perspektywy rozwoju przemysłu mięsnego i drobiarskiego w Polsce w warunkach integracji z Unią Europejską , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 15 Nr 1 (2015)
- Robert Mroczek, Wpływ wspólnej polityki rolnej, handlowej i strukturalnej UE na polski przemysł spożywczy na przykładzie sektorów wrażliwych , Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego: Tom 4 (2008)
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.